Welkom bij MediCall

Welkom bij MediCall

MediCall is een  huisartsenpost voor o.a. spoedeisende huisartsen zorg  en  voor huisartsconsulten, buiten de reguliere tijden van andere huisartspraktijken, gevestigd in het noorden van Paramaribo. Op deze website vindt u informatie over alle medische diensten die wij aanbieden. Wanneer u als MediCall lid geregistreerd bent, kunt u dagelijks bij ons terecht voor spoed huisartsenzorg. Ook wanneer u twijfelt of u acuut medische hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Wat spoed is voor u, is ook spoed voor Medicall.

Onze huisartsen zorg is bij MediCall zodanig georganiseerd en ingericht dat lange wachttijden tot het verleden gerekend mogen worden, dit in tegenstelling tot andere spoedklinieken. Indien u niet in staat bent om MediCall te bezoeken kan een beroep gedaan worden op een van onze aan huis bezoekende artsen.

MediCall  is zeven dagen per week geopend, ook op zon en feestdagen van 08:00 uur tot 24:00. Dit zal binnen afzienbare tijd worden uitgebreid met een 24 uur service.

Niet ingezetenen zoals stagiaires, vakantiegangers en zakenlieden kunnen lid worden van MediCall. Voor u geldt de zelfde medische zorg als de ingezetenen, Naast de huisartsenzorg is MediCall gespecialiseerd in het diagnosticeren van tropische ziekten en infecties.

Een noodzakelijke medische begeleiding is gegarandeerd. MediCall werkt zeer nauw samen met verschillende apotheken waardoor het verstrekken van medicijnen zeer snel kan worden verzorgd.

Met de internationale zorgvervoerder Eurocross is een overeenkomst gesloten voor het repatriëren van patiënten.

 
 Voor vragen, zie onze FAQ (Frequently Asked Questions) of maak telefonisch contact met 181 (alleen vanuit Suriname).
Bel 181 wanneer u direct medische hulp nodig heeft.

 Uiteraard kunt u ook altijd bellen op het centrale nummer 181.

delen op facebookdelen via twitter


preload preload