Spoedpoli

MediCall is een spoedhuisartsenpoli, gevestigd aan de Van Roosmalenstraat 31 in Paramaribo-Noord. U bent er terecht voor spoedeisende huisartsgeneeskunde en huisartsenconsulten buiten de reguliere tijden van andere huisartsenpoli’s. In tegenstelling tot andere klinieken hoeft u bij ons minder lang te wachten. Wat spoed is voor u, is ook spoed voor ons!

Ruime openingstijden
De kliniek is zeven dagen per week, ook op feestdagen, open. Dagelijks bent u bij ons terecht van 8 uur ’s morgens tot 12 uur ’s nachts. Binnenkort zijn we 24 uur per dag open. Of u over een medische toestand twijfelt of acuut medische hulp nodig heeft: we staan altijd voor u klaar. Ons team bestaat uit gekwaliceerde en deskundige artsen die worden ondersteund door vriendelijke en gediplomeerde verpleegkundigen. Wij beschikken over onze eigen radio diagnostisch centrum en een nierdialysecentrum, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. U bent bij ons in veilige handen!

Gespecialiseerd
MediCall biedt naast de spoedhuisartsenzorg ook mobiele huisartsenzorg, telefonische medische zorg en begeleiding, ziekenvervoer en snelle doorverwijzing naar specialisten. Bent u als lid geregistreerd,dan kunt u dagelijks bij ons terecht voor al deze diensten. Ook vanuit het buitenland kunt u lid worden van MediCall. Mocht u dus tijdens uw vakantie of stage in Suriname spoedhuisartsenzorg nodig hebben, dan bent u bij ons verzekerd van snelle en professionele zorgverlening. MediCall biedt niet alleen de reguliere en spoedhuisartsenzorg, maar heeft zich ook gespecialiseerd in tropische ziekten en –infecties. Bovendien geven wij u gegarandeerd een goede en deskundige begeleiding.

Snelle medicijnenvoorziening
Met apotheek Soma, pal tegenover onze kliniek, hebben wij een goede samenwerking. Daarmee bent u verzekerd van een snelle voorziening van uw medicijnen. Een zorg minder voor u! Apotheek Soma is te bereiken op het nummer 550644 of via de website www.nvsoma.com.

Bel dus altijd 181 voor spoed medische hulp.

 

preload preload